Erhvervsrådgivning

Er indretning en del af din virksomheds strategi?

 

Giv dig selv, din virksomhed og dine ansatte en god oplevelse, mere energi og større arbejdsglæde med en gennemgang af dit firmas indretningen.

Hvad signalerer du, og hvordan føles det, når man træder ind af døren til din virksomhed eller butik? 

Er det en indbydende og imødekommende stemning, er det hyggeligt, tjekket, professionelt, køligt, rodet eller måske lidt tilfældigt - uanset hvordan der ser ud, sender din indretning et signal til  både dine kunder og medarbejdere. 

Derfor er det vigtigt, at din indretning signalerer en stemning der stemmer som overens med firmaets værdier, og det, virksomheden ønsker at være kendt for.

 

 Virksomhedens fysiske omgivelser har indflydelse på trivslen og på det sociale liv på arbejdspladsen. Både holdninger, humør, energi og handlinger bliver påvirket hos de personer, som arbejder der mange timer hver dag.

 

Ved at optimere omgivelserne på arbejdspladsen kan du tiltrække flere kunder, få gladere og sundere medarbejdere, skabe øget energi og bedre kommunikation. 

Der bliver skabt grobund for udvikling, vækst og overskud i virksomheden. 

 

En sådan gennemgang vil støtte dig og din virksomhed i at:

 • Nå fastsatte mål

 • Øge medarbejdertilfredsheden

 • Skabe bedre atmosfære

 • Øge effektiviteten

 • Skabe bedre trivsel

 • Øge kreativiteten

 • Tiltrække flere kunder

Alle virksomheder kan have gavn af at lade indretning være en del af deres strategi og brand.

Du kan f.eks starte med et enkelt rum eller afdeling:

 • Indgang

 • Mødelokale

 • Kantine

 • Kontor

 • Venteværelse

 • Behandlerrum

 • Butikslokale

 • Frisørsalon 

 • Café 

 

Ring eller skriv for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Pakke 1: "Den lille"

Livsdesign - indretningsrådgivning. 

 

Pris: 3750 kr ex moms -  incl. indtegning af baguakort inden besøg og et moodboard til inspiration.

Den lille pakke foregår som en privat 2-timers konsultation, hvor du får et et overblik over din virksomheds rumfordeling og indretning samt forslag til farver og indretning, der støtter op om virksomhedens aktuelle udfordringer, behov og ønsker.

Inden vores møde sender I mig en plantegning over virksomheden og en kort beskrivelse af jeres behov. Herefter kommer jeg forbi og gennemgår de indtegnede 9 livsområder fra baguakortet med jer. Vi kigger på områderne, og I får forslag til farver, rumfordeling og interiør ud fra jeres stil og ønsker.

I tager selv noter undervejs og fortsætter derefter på egen hånd, men har mulighed for i den efterfølgende måned, at kontakte mig med et par spørgsmål.

I får en mappe med overordnede forslag til, hvordan man kan optimere de enkelte områder ud fra Feng Shui-principperne.

Drejer det sig om en stor eller mellemstor virksomhed, evt. i flere etager, kan prisen ændre sig, da gennemgangen vil tage længere tid.

Den lille pakke egner sig også rigtig godt til at gå i dybden med et enkelt rum. Det kan f.eks være jeres reception, mødelokale, kantine, behandlerrum eller venteværelse.

 

Pakke 2: "Mellem"

Livsdesign - indretnings rådgivning. 

 

Pris: 15.500 kr - kan variere afhænger af omfang og ønsker.

 

Optimer jeres resultater, giv dig selv, din virksomhed og dine ansatte en god oplevelse, mere energi og større arbejdsglæde med en gennemgang af firmaets indretning.

 

Med udgangspunkt i hvem I er, og hvad I står for som virksomhed, vil jeg komme med forslag til indretning og farver i forhold til jeres aktuelle udfordringer, ønsker og stil. Rummenes beliggenhed og hvad de bliver brugt til, vil også komme i fokus for at optimere den gode energi og et harmonisk arbejdsmiljø.

Jeg gennemgår enten alle virksomhedens rum, eller de rum vi har aftalt og rådgiver om indretning og farver i forhold til rummenes beliggenhed, og hvad de bliver brugt til. 

1. møde: Her taler vi om jeres værdier, visioner og ønsker for virksomheden og dens indretning.

Vi aftaler, hvilke rum I ønsker at kigge på, hvorefter jeg sender et oplæg med forslag til farver, indretning, stil og interiør.   

 

2. møde: Her gennemgår vi mine forslag i de rum det drejers sig om og bliver enige om, hvad I ønsker at gå videre med . 

 

Jeg retter oplægget til og sender det efterfølgende på mail til frit brug i jeres indretnings proces. 

I foretager selv al indkøb og praktisk udformning, altså at male, sætte tapet op, købe møbler, planter og andet interiør.

 

3. møde: Her kommer jeg og hjælper med at tilpasse og justere placering af de forskellige ting i de rum, I har indrettet. 

 

Pakke 3: "Den Store"

Livsdesign - indretningsrådgivning 

 

Den store pakke foregår som mellempakken, dog med mere sparring og er til den større virksomhed - her aftaler vi pris, omfang og ydelser ud fra jeres behov og ønsker.

 

Det er også muligt at vi aftaler et forløb over længere tid, hvor vi step by step gennemgår alle virksomhedens rum.

 

Har man en større virksomhed er det en god ide at tage et område ad gangen, da energien ellers kan blive for voldsom og dermed have den stik modsatte virkning. Laver man det hele om på en gang, bliver vores indre kompas forvirret og nålen vil bare snurre rundt i stedet for at falde til ro i den ønskede retning.

 

Man kan ikke lave en “one size fits all” her, da der er stor forskel på, hvordan man skal indrette et kontor, behandlerrum, toilet, køkken eller mødelokale. Alle rum har sin egen energi ud fra deres placering, hvad de bliver brugt til og af hvem.

 

Så har du en større virksomhed, anbefaler jeg et forløb, hvor vi kaster os over et område ad gangen.

 

Fyraftensmøder

Synes du, at det kunne være spændende og et frisk input til dig, dine kolleger/medarbejdere kommer jeg gerne forbi og holder et oplæg om bevidst indretning, hvad der er do's and dont’s inden for den holistiske tankegang.

Jeg kan f.eks komme med fif og ideer til, hvordan du tiltrækker en kæreste, lukker den gode energi ind i dit hjem eller virksomhed, skaber mere flow og sjov i dit liv, eller måske er det ro og grounding, du og dine kolleger trænger til. 

 

Ring eller skriv og få et tilbud, så skræddersyer jeg et hyggeligt, sjovt og inspirerende fyraftensmøde efter jeres ønsker.

Betingelser

Vær opmærksom på:

Alle priser er ex. moms.

Ekstra tid kan tilkøbes for 1050 kr ex. moms på stedet eller efterfølgende for 1275 kr ex. moms i timen.

Transport 15 km afstand fra Frederiksberg er gratis, herefter betales et kørselstillæg på 4 kr. pr. km, samt evt. bro/færge afgift eller efter nærmere aftale.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer inden mit besøge, ellers koster det fulde pris. Afbud pr email accepteres ikke – der kan KUN meldes afbud pr telefon eller sms.