Om Mette Snoghøj

Jeg er født i Svendborg i 1966, opvokset i Aalborg, backpacker i Asien og Sydamerika, uddannet journalist i Århus og emigreret til Sjælland i 1994.

Jeg har arbejdet med energi siden år 1998, og har ved siden af mit arbejde som tv-journalist taget flere forskellige uddannelser, bla. Reiki healing, NLP-practitioner/coach, Diplomledelse – Personligt Lederskab, Ledelse i kreative processer, QiGong-instruktør, tarotlægger og senest Intuitiv feng shui konsulent hos Rebekkah Leve.

Fra jeg var ganske ung, har jeg kunne mærke gode og dårlige energier, uden dengang at kunne sætte ord på det - det kan jeg nu og kan hjælpe dig med at gøre det samme.

Jeg tror på, at alt er energi og hænger sammen, og lige præcis derfor er det utrolig vigtigt hvad og hvem, vi omgiver os med samt at finde ud af, om det giver os energi eller dræner os.

Kontakt mig meget gerne

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer ud fra dine tanker, ideer og udfordringer. Alle forløb og tjenester kan designes, så de passer præcist til dine behov.

2290 5588 (ring eller sms) // metsnog@gmail.com

 

Om Snoghøj Livsdesign

Da alt i min verden er energi og hænger sammen, tror jeg på, at vores bolig og vores fremtoning er et spejl af, hvordan vi har det indeni, og hvordan vi møder verdenen.

 

Den tro har jeg nu samlet i SNOGHØJ Livsdesign, hvor jeg med udgangspunkt i personlig boligindretning ønsker at skabe samspil mellem de ydre fysiske omgivelser og de indre psykologiske lag. Derfor arbejder jeg udefra og ind, for når du ændrer energien i dit hjem, ændrer du også dit mindset og skaber fokus på det, du ønsker. 

Det er videnskabeligt bevist, at farver, lys, billeder og planter bl.a. påvirker vores indlæring, koncentration, kreativitet, helbred og energiniveau.

Derfor er det vigtigt, at dine omgivelser, bolig og arbejdsplads spiller sammen med dig og din energi, så du på de steder, hvor du trives, kan vokse og føle dig tryg.

 
 

Arbejder ud fra principper omkring

heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png

Positiv psykologi og coaching
​Feng Shui ‘s 9 livsområder/Baugakort

De fem elementer

Yin & Yang

Farver og symbolers betydning

Mindfulness/meditation

Den psykologiske betydning

af indretning

Vores krop og psyke hænger sammen, fordi underbevidstheden sender signaler til kroppen via det autonome nervesystem.

Vi anskaffer os ofte ubevidst ting til vores bolig, som kommer til at blive en spejling af vores sjæl og personlighed. Tilsammen viser alle aspekter i vores bolig, hvem vi er lige nu – har været – eller er på vej til at blive.

Det er min erfaring, at hver gang man har udviklet sig indvendigt som menneske, får man lyst til at ændre på indretningen i det ydre; få nye farver ind på tilbehør eller vægge, købe nye møbler i en anden stilart, eller hænge et nyt billede op på sin væg.

Ved at spejle dig i din boligindretningen, kan du blive mere bevidst om din personlige udvikling  og tilvælge noget, der stimulerer dig positivt og fravælge det, der virker negativt på dig eller ikke længere har relevans for dig. For omgivelserne virker tilbage på os.

 

Derfor har den psykologiske betydning af design og indretning så utrolig stor indvirkning på os og på vores liv i hjemmet, skolen, arbejdet osv.

 
 

Holistisk boligindretning

og feng shui

Holistisk indretning og feng shui er meget mere end boligindretning, strikse regler og oprydning. Det handler også om, hvordan du møder verden, hvordan du går klædt, og alt det du og dit hjem udstråler.

Hver dag bliver vi bombarderet med indtryk og massevis af energiskift. Hver gang du foretager dig noget og er sammen med andre, sker der en energiudveksling, som påvirker dit humør, helbred, præstationsevne og følelser i krop og sjæl.

Ved at blive bevidst om de forskellige energier, og det de gør ved dig, kan du møde livet og dets udfordringer på en mere konstruktiv måde og værne dig mod de negative bølger, der af og til skylle ind over os.

 

Bagua kort - din boligs GPS

heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png

Deler dit hjem op i 9 livsområder 

Hvert område repræsenterer et livstema

Viser gunstig og ugunstig rumfordeling i din bolig el virksomhed

Design det liv du ønsker ved at arbejde bevidst med livsområderne

Få forslag til indretning, farver og optimering af de udfordrede livsområder

Baguakortet er et redskab til personlig udvikling, som opdeler dit hjem i 9 forskellige livstemaer. På den måde kan du arbejde bevidst med de områder i dit liv, der er udfordret, få sat gang i en proces og skabe balance i dit hjem.

Baguakortet er din boligs gps, som hjælper dig med at finde vej til at skabe klarhed og synliggøre de steder, hvor du har det svært eller som godt kunne trænge til lidt kærlig opmærksomhed. Det er en konstruktiv måde at arbejde med dig selv og sætte fokus på dine udfordringer. Og er der udfordringer i dit liv, vil det afspejle sig i din bolig.

 

De fem elementer

De fem elementer skaber balance i et rum ved at arbejde med farver, materialer og former.

De forskellige områder har hver sit element, men alle elementer skal helst være repræsenteret i de enkelte rum for at skabe den bedste balance i din bolig.

5elementer (1).png

01

De 5 elementer

Ild

Ild-elementet får ting til at ske.

Det står for: Passion, ekspansion, temperament, udadvendt, power, nærhed, lidenskab, varme, hygge, seksualitet og handlekraft.

I din bolig: Røde og violette nuancer, trekantede former, pyramider, alt lys, billeder af mennesker, dyr, sol, lys, ild, ting lavet af dyr; læder, ruskind, silke, uld, knogler, tænder, tv, bøger.

 

Ild-elementet skaber også blikfang - så vil du gerne have opmærksomhed på et sted eller sætte ekstra skub på noget, er ild-elementet effektivt.

02

De 5 elementer

Jord

Jordelementet er selve forbindelsen til den jord, vi lever på. Det er herfra vi modtager næring og støtte i livet.

Det står for: Ro, stabilitet, jordforbindelse, engagement, ansvarlighed indre tryghed, tillid til andre mennesker, til livets proces og os selv, det er fundamentet.

I din bolig: Brune og gule nuancer, firkantede former, vandrette overflader, potteplanter, jord, keramik, fliser, mursten, billeder af landskaber, ørkner og marker.

 

Jordelementet styrker vores evne til at stå fast, når vinden blæser og til at have tillid til os selv og andre mennesker.

03

De 5 elementer

Metal

Metalelementet giver klarhed overblik og struktur.

 

Det står for: Orden i tingene, tage beslutninger, tænke klart, skarphed, overblik, mentalt brændstof, opretholder organismens rytme (f.eks. et hjem eller en arbejdsplads') og frasorterer det affald, som vil forgifte balancen.

 

I din bolig: Hvide nuancer og pastelfarver, runde former, cirkler, ovaler, buer, metal, rustfrit stål, aluminium, sølv, guld, kobber, klipper, granit, sten, marmor, naturlige krystaller, ædelstene, kunst lavet af metal eller sten.

 

Metal styrker også din mentale kreativitet, og sammen med ildelementet får du lettere gode ideer.

04

De 5 elementer

Vand

Vandelementet styrker kommunikationen.

Det står for: Visdom, fantasi, følelser, flow, flexibilitet, spiritualitet, sensitivitet og kommunikation, det styrker vores evne til at viderebringe et budskab. 

I din bolig: Mørke og dybe nuancer, de blå og sorte farver, asymmetriske flydende og udefinerbare former, blanke overflader, glas, spejle, prismer, floder, pools, springvand, kunst der forestiller vand og akvareller.

Vandelementet kan også styrke følelsen af frygtløshed, mod og selvværd. Det styrker vores evne til at lære nyt og undlade at begå de samme fejl igen.

05

De 5 elementer

Træ

Træelementet sætter gang i vækst, skaber fornyelse og forandring.

Det står for: Vækst, liv, optimisme, fremskridt, glæde, styrke, kraft, fornyelse, udvikling, helbred, ungdommelighed.

 

I din bolig: Grønne og blå nuancer, lodrette linjer, opadsøgende bjælker, træ- og blomstermotiver, træmøbler og tilbehør, træpaneler, plantebaseret textiler (bomuld) planter (incl. silke- og tørrede blomster) blomster print, tapet, puder og billeder af blomster, landskaber, haver og planter.

Træet forbinder jorden med himlen og er med til at binde tingene sammen i vores hverdag. Træet kan også give dig styrke, mod og fleksibilitet, når det er i den rette balance.