Privat rådgivning

Indret med hjertet og omgiv dig kun med ting du holder af.

 

Skab mere velvære, flow og harmoni i dit liv med en gennemgang af din boligindretning. 

 

Dit hjem er det sted, hvor du  skal lade op, det er her du gør dig klar til at møde verden med overskud, god energi og et godt selvværd. Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i din bolig og giver dig tid til at mærke efter, hvordan du har det her.

 

Det sted du bor er en del af dig. Dig og dit hjems energi smitter af på hinanden, så når du tager hånd om dit hjem, tager du også hånd om dig selv.

Hvad kan holistisk indretning gøre for dig?

Skabe balance, harmoni, vækst og velvære
Hjælpe med bevidste valg

Finde dit personlige farvebehov 

Skabe forandring og flow i dit liv

Sætte fokus på din personlige udvikling

Give inspiration og ideer

Hvad får du ved et rådgivningsbesøg af mig?

Med udgangspunkt i hvem du er og hvor du gerne vil hen, kan jeg gennem en personlig samtale og en gennemgang af din bolig, hjælpe dig med at sætte fokus på de ømme punkter og få sat skub i din forandringsproces.

Du får ideer og forslag til farver og indretning samt bud på, hvordan du kan placere møbler, nips, og billeder for at skabe god energi i de enkelte rum til dig og din familie.

På det mentale plan får du små øvelser og fif til, hvordan du kan stå stærkere i dig selv.

Privat boligindretnings- rådgivning er relevant for:

heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png
heart_icon.png

Lejlighed/hus

Sommerhus/ferielejlighed

Kolonihavehus mm

Ved salg af bolig

Livsændring

 • Flytning

 • Skilsmisse

 • Flytte sammen m kæresten

 • Børn flytter mm

Enkelt rum - alle rum men især

 • Soveværelse

 • Børneværelse

 • Teenageværelse

 • Hjemmekontor

 • Stuen

 • Entré

 

Jeg ser frem til at hjælpe glæden

og den gode energi på vej i dit liv.

Kontakt mig meget gerne

 

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak og hør mere om,

hvordan jeg kan hjælpe dig/jer ud fra jeres tanker, ideer og udfordringer.

2290 5588 (ring eller sms) // metsnog@gmail.com

Pakke 1: "Den Lille"

Livsdesign - bolig rådgivning- varighed: 1 time

Pris: 950 kr -  incl. indtegning af baguakort inden besøg

 

Er du nysgerrig på hvad holistisk gennemgang af din bolig kan gøre for dig, så start op med 1 times besøg hos mig. 

Her vil jeg gennemgå din boligs 9 livsområder, som feng shui tager udgangspunkt i. Jeg vil komme med ideer og forslag til, hvad du kan gøre for at booste energien i de enkelte rum og skabe mere flow. 

Det er en rigtig god ide hvis du f.eks skal flytte, eller hvis der er områder i din bolig du ikke synes fungerer eller måske ikke bryder dig om at opholde dig i. 

Det kan også være du har et særligt område i dit liv, hvor du føler dig udfordret, f.eks børn, økonomi, arbejde, venskaber eller kærligheden. Her kan vi vælge at gå i dybden med det ene område. 

Inden dit besøg skal du sende mig din plantegning, så er den klar når du kommer og et par ord om formålet med dit besøg.

Pakke 2: "Den Almindelige"

Livsdesign - bolig rådgivning- varighed: 2 timer

Pris: 1850 kr  - incl. Forberedelse og indtegning af baguakort inden besøg

 

Jeg kommer ud til dig, gennemgår rammer, udfordringer og drømme.

Med udgangspunkt i hvem du er og hvor du gerne vil hen, vil jeg gennem en personlig samtale, en gennemgang af din bolig og de 9 livsområder fra Feng shui, hjælpe dig med at sætte fokus på de ømme punkter og få sat skub i din forandringsproces.

Det kan f.eks være inden for kærlighed, ro, velvære, karriere, selvudvikling, børn eller økonomi. 

 

Jeg vil spørge ind til din livsstil, værdier, børn, familie, venner mm for at danne mig et indtryk af dig, dine behov og eventuelle uopdagede udfordringer.

 

Hos mig handler en boliggennemgang nemlig lige så meget om at kigge indad som udad, det betyder, at du også skal arbejde på det mentale plan, så både dit indre og ydre bliver styrket og tilpasset hinanden. 

 

Inden vores møde skal du sende mig en plantegning over din bolig og en kort beskrivelse af, hvad du ønsker at sætte fokus på.

 

Sammen finder vi ud af, hvordan din bolig skal indrettes, så den støtter op og dig, dine behov, ønsker og drømme.
Ud fra din stil, får du ideer og forslag til farver og indretning samt bud på, hvordan du kan placere møbler, nips, og billeder for at skabe god energien i de enkelte rum til dig og din familie.

På det mentale plan får du små øvelser og fif til, hvordan du kan stå stærkere i dig selv.

Du tager noter undervejs og fortsætter derefter på egen hånd, men har dog mulighed for i den efterfølgende måned, at kontakte mig med et par relevante spørgsmål efter rådgivningen.

Ønsker du at forlænge de to timer på stedet, kan det ske for 750 kr pr timen.

Ønsker du evt. at arbejde videre på et dybere plan, med nogle af de ting som er dukket op under mit besøg, tilbyder jeg 1:1 sessioner, tarotkort oplæg eller Reiki-healing til 850 kr pr time.

 
 

Pakke 3: "Den Store" 

Livsdesign - bolig rådgivning- varighed: 10 timer

Pris: 5650 kr  - incl. Forberedelse og indtegning af baguakort inden besøg  (kan deles op i 3 rater à 1885 kr pr mdr.)

Et holistisk indretningsforløb er en investering i dig selv, din trivsel, velvære og vækst. 

Ved at vælge et længere forløb, arbejder du med dig selv og energien i dit hjem over tre måneder. 

 

Det vil indebære 3 besøg á 2 timers varighed, hvor der mellem hvert besøg vil være hjemmeopgaver til næste gang. Mellem hvert besøg vil der være en halv times sparring pr telefon, facetime eller mail.

 

Første besøg er en gennemgang af din boligs 9 livsområder.

Herefter finder vi sammen ind til de områder, du vil gå i dybden med, og efterfølgende vender jeg tilbage med en personlig plan til dig.

 

Besøg nummer to vil som udgangspunkt bestå af ca. en times 1:1 session, hvor vi taler om, hvad der er sket siden sidst, hvad der har virket og hvad der skal arbejdes mere på eller ændres samt en times bolig gennemgang.  

Tredje besøg vil, som udgangspunkt, ligne nummer to, her vil vi dog starte med en bolig gennemgang og derefter en opfølgende samtale med råd og vejledning i forhold til din bolig og personlige udvikling.

Mellem 1. og 2. besøg og 2. og 3. besøg vælger vi et rum eller to, du skal arbejde med til næste gang - det kan dreje sig både om de fysiske rammer, men også om mentale øvelser der støtter op om din proces, ønsker og behov.

 

Alle forløb bliver skræddersyet, så de passer præcis til dig, der hvor du er og gerne vil hen, så derfor kan forløbet varierer fra ovenstående.

 

Ønsker du at arbejde yderliger med din proces, tilbyder jeg tilkøb af flere 1:1 sessioner, tarotkort oplæg eller Reiki-healing til blot 750 kr i time. 

Betales seperat efter hver session. 

NB: 

Ønsker du vejledning i at indrette dig som i et boligmagasin, er jeg ikke kvinden du skal have fat i. 

Jeg arbejder mere psykologisk med boligindretning og tager udgangspunkt i energien i dit hjem og går i dybden med hvad der foregår i dig, det sammenholder jeg så med din boligindretning og kommer med forslag, hvordan du kan skabe et bedre flow i dig selv og din bolig.

Betingelser

Vær opmærksom på:

Alle priser er incl. moms

Ekstra tid kan tilkøbes for 750 kr på stedet eller efterfølgende for 850 kr i timen.

Transport 15 km afstand fra Frederiksberg er gratis, herefter betales et kørselstillæg på 4 kr. pr. km, samt evt. bro/færge afgift eller efter nærmere aftale.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer inden mit besøge, ellers koster det fulde pris. Afbud pr email accepteres ikke – der kan KUN meldes afbud pr telefon eller sms.

NB: 

Ønsker du vejledning i at indrette dig som i et boligmagasin, er jeg ikke kvinden du skal have fat i. Jeg arbejder mere psykologisk med boligindretning og tager udgangspunkt i energien i dit hjem og går i dybden med hvad der foregår i dig, det sammenholder jeg så med din boligindretning og kommer med forslag til, hvordan du kan skabe et bedre flow i dit liv og din bolig. Jeg hjælper dig med at designe det liv, du ønsker.

 

Mailkonsultation

Pris: 450 kr pr spørgsmål/emne

 

Har du brug for hjælp til at indtegne dit baugakort eller trænger du til ny inspiration eller et energiløft, så kontakt mig på mail: metsnog@gmail.com

Send et billede af din plantegning og/elller et billede af det område, du ønsker vejledning til, samt et par ord om din udfordring, så vil jeg inden for to dage besvare dit spørgsmål.

 

Spørgsmålet besvares dog først efter pengene er modtaget på mobilepay; nr: 22905588

 

Homeparty/venindeaften

Saml en flok venner, veninder til en inspirationsdag eller aften, hvor jeg kommer og fortæller om at indrette med hjertet. Du får mulighed for at se dit hjem med nye øjne og gå hjem med nyttige tips og tricks.

Du kan også vælge et specifikt tema f.eks.:

 • Find ud af hvor skoen trykker - introduktion til indretning med hjertet 

 • Luk den gode energi ind og skab flow i dit liv 

 • Få styr på dit rod og få ting til at ske 

 • Sæt skub i kærlighedslivet og se på dit soveværelse med nye øjne 

 • Bliv heldig med vilje - skab succes og flow i dit liv

 • Hvad betyder farverne, og hvordan finder jeg min farve

 

Det kan også være du ønsker at gå i dybden med et enkelt rum, f.eks soveværelset, entreen, køkkenet, stuen eller hvor du lige føler dig udfordret og mangler input. 

 

Medbring alle en plantegning over jeres bolig, så indtegner vi jeres baguakort sammen.

 

Transport
15 km afstand fra Frederiksberg er gratis, herefter betales et kørselstillæg på 4 kr. pr. km, samt evt. bro/færge afgift eller efter nærmere aftale.

 

Polterabend

Pris afhængig af ønsker, antal personer, varighed og sted.

Vil du hjælpe brudeparret på vej til et godt og harmonisk ægteskab?

Overrask bruden og hyg jer f.eks med en brunch, mens jeg fortæller om brudeparrets kærlighedsområde, og hvordan der bliver skabt en god kærlighedsenergi her og i resten af hjemmet.

 

Jeg kan også lave et tarot-oplæg for bruden eller gommen, eller I kan trække et englekort. Mulighederne er mange for en sjov formiddag eller eftermiddag i god energi.

 

Inden mit besøg skal I sende en plantegning over brudeparrets bolig.

 

Transport
15 km afstand fra Frederiksberg er gratis, herefter betales et kørselstillæg på 4 kr. pr. km, samt evt. bro/færgeafgift eller efter nærmere aftale.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer inden mit besøge, ellers koster det fulde pris. Afbud pr email accepteres ikke – der kan KUN meldes afbud pr telefon eller sms.