Mette er meget intuitiv i det hun laver. Hun aflæste lynhurtigt energierne 🌟 og vidste hvor mine arbejdspunkter lå - nærmest før hun trådte ind ad døren. Ved nogle ganske enkle greb samlede hun pyntegenstande i grupper ligesom hun flyttede rundt på billeder m.v.. Det løftede meget mærkbart energien i huset. Ligesom jeg også oplevede en følelsesmæssig frigørelse / forløsning. Hun fandt også meget hurtigt flere punkter, som havde været fuldstændig blinde vinkler for mig.

Hun var meget kærlig og omsorgsfuld i sin tilgang til Feng shui og mine udfordringspunkter, så jeg følte mig meget tryg i processen.

Jeg kan klart anbefale et besøg af Mette. Og glæder mig allerede til det næste.💫💫💫

 

Heidi Hilbert

Mette som person har den skønneste sprudlende energi! Hun mødte mig i mit hjem og spottede med sin fine indføling, de steder i såvel indre som ydre, hvor FengShui- splinten gnavede og skabte energetisk blokering i fht det jeg længes efter!

Hun evner at formidle de vigtige (og følsomme) FengShui budskaber på en total nænsom og respektfuld måde. Og i kraft af Mette er så dejlig nærværende og bruger sin indføling servere hun naturligvis også sine input og forslag til forandring på en dejlig spiselig og inspirerende måde .

Behøver jeg sige jeg er vild med hende?? Just go, go, go - book hende, du kan KUN vokse af det! ❤️❤️❤️❤️❤️

Methe Sofia Pedersen

Skønhed, ro, dybde... Mettes sans for farver og sammenhænge er overbevisende. Kan klart anbefales.

Irene Sparre Hjorthøj

Jeg kan på det varmeste anbefale Snoghøj Livsdesign/ Mette.

Hun er supergod til at se muligheder , spændende farvesammensætninger og sørge for at ens hjem “ ligner “ sig selv , samtidig med at det får ny energi 🙏

Tak Mette , for et spændende besøg af dig i min lejlighed 🙏

Karin Sølby